Szabályzat (ASZF)

Üzletszabályzat

Általános tudnivalók

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként csak illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, mely termékfajtától függően 27% Áfa-t, vagy 18% Áfa-t, vagy 5% Áfa-t tartalmaz.

Amennyiben az áru mellett fel van tüntetve, hogy "rendelésre", minden esetben telefonon kérjen felvilágosítást az árról és a termék beszerezhetőségéről! Az így megjelölt termékeknél van minimum rendelési mennyiség, és a beszerzés akár több hét is lehet.

A feltüntetett ÁRAK nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. Új áraink érvényesek 2018. február 1-től visszavonásig. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Cégünk a honlapon az összes termék esetében feltünteti az allergén- és tápérték információkat a termékoldalon, ezzel kapcsolatos bővebb információért vagy hibabejelentésért forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén.

Export esetén áraink változásának jogát fenntartjuk. Aktuális árajánlatunkról értékesítő kollégánk ad tájékoztatást.

A Fast Food Sale Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára, élelmiszeripari alapanyagoknál kérje az ügyfélszolgálattól.

A Fast Food Sale Kft. fenntartja a jogot a webáruház szerződési feltételeinek módosítására.

A szerződés létrejötte

A szerződés a vásárló és az eladó között a webáruházba történő regisztrációval vagy megrendelés elküldésével, valamint az alábbi szerződési feltételek megismerésével és azok elfogadásával jön létre. A szerződési feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló regisztrál a webáruházba vagy megrendelést küld a webáruházon keresztül.

A megrendelés beérkezésekor a vásárló részére a webáruház automatikus visszajelzést küld a megrendelés beérkezéséről, amennyiben ez az üzenet a megrendelést követő két napon (48 óra) belül nem érkezne meg a megrendelőhöz, a megrendelőnek joga van a megrendelésétől elállni. Megrendelése az automatikus üzenet kiküldését követően érvényes, viszont amennyiben ügyfélszolgálatunk nem veszi fel Önnel a kapcsolatot, úgy a szállítás esetleges elmaradásából fakadó károkért a Fast Food Sale Kft. nem vállal felelősséget. Amennyiben rendelése leadása után 1 munkanapon belül, az ügyfélszolgálat nem keresi fel Önt a rendelés és a kiszállítás egyeztetésével kapcsolatban, kérjük érdeklődjön telefonon!

Fizetési feltételek, áruátvétel

A vásárló a kiválasztott áru ellenértékét a következőképpen teljesítheti:

Az áru átvételekor készpénzben a szállítónak
A Fast Food Sale Kft. számlájára történő előre utalással
Személyes átvétel esetén, a telephelyen az áru átvételekor készpénzben.
A szállító a készpénz átvételekor minden esetben számlát ad. A megrendelő a rendelést csak egyben veheti át, vagy tagadhatja meg átvételét. Felhívjuk figyelmét, hogy az ok nélkül visszautasított átvétel a regisztrációjának törlésével, illetve folyó rendeléseinek érvénytelenítésével járhat – Fast Food Sale Kft.  egyedi esetre vonatkozó vizsgálatának és mérlegelésének eredményeképpen.

Amennyiben a nem élelmiszeripari termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt a következő módon teheti meg:
A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.  A terméket lehetőleg eredeti, sértetlen állapotban kérjük a számlával együtt visszajuttatni címünkre. A termék visszajuttatásáról ügyfelünknek kell gondoskodnia. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfelünk ilyen irányú igényét ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.
Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a  Fast Food Sale Kft. a postaköltséget, vagy futárszolgálat díját, vagy a túrajárathoz igazodva a visszaszállítás díját alkalmazza.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a  Fast Food Sale Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat és a szállítási költséget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre, amely a gyártó általi újracsomagolás és a kiegészítők cseréjének a költsége. 

Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga. Ebbe a körbe tartoznak hot-dog kocsik és pultok, egyedileg gyártott gépek és berendezések, egyedi dekorációs anyagok, és egyéb hasonló szolgáltatások.


A Fast Food Sale Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló nem megfelelő viselkedése esetén indokolt esetben a szerződést egyoldalúan felmondja.

Garancia a 51/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet értelmében

Az eladó az általa eladott nem élelmiszeripari árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Ettől a Fast Food Sale Kft. csak pozitívan tér el, azaz, ha a gyártó és/vagy az importőr ennél hosszabb garanciát vállal termékére azt a vásárló érvényesítheti.

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 72 órán belül meghibásodik, azt a Fast Food Sale Kft. kicseréli. A hibás termék visszajuttatása az ügyfélszolgálat címére a Vásárló feladata és költsége. Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre

A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét.


Olyan árucikknél, ahol a csere előtt - a hibás működés vagy a minőségi kifogás egyértelmű megállapítására - előzetes bevizsgálás szükséges, a Fast Food Sale Kft. . átvételi elismervény ellenében - vizsgálatra átveszi és továbbküldi a terméket a forgalmazó vagy szakszerviz felé. 
A vitatott árucikk visszajuttatása a  Fast Food Sale Kft.  ügyfélszolgálatára a Vásárló feladata és költsége.

Az élelmiszeripari alapanyagokat nem veszünk vissza. Különös tekintettel a hűtést vagy fagyasztást igénylő termékeknél!

 Az élelmiszeripari alapanyagokat mennyiségileg és minőségileg, átvételkor kell ellenőrizni!

Élelmiszeripari alapanyag átvétel után, minőségi vagy mennyiségi reklamációt nem fogadunk el, kivéve, ha bizonyíthatóan olyan a csomagoláson belüli, vagy külsőleg nem látható probléma áll fenn, melyet a vásárló nem tud áruátvételkor ellenőrizni.

 

Kivétel:

A vattacukorgép vásárlása az EU-n belül történt, de a származási helye Kína, így a termékre vállalt garancia 6 hónap, amennyit az importőr vállal! A garancia csak szerkezeti hibára érvényesíthető. A nem szakszervizben történt javítás esetén, a garancia elvesztésével jár. Használatból eredő hibára, kopásra nem érvényesíthető. A termék beltéri használatra való. Óvni kell a nedvességtől mivel elektromos eszköz.

A termék majdnem háztartási gépnek felel meg. Mind az árán mind pedig a kivitelezésén látszik, hogy nem folyamatos üzemre tervezték.

Ipari felhasználásra nem alkalmas. Garanciális igény esetén a termék visszajuttatásáról az ügyfélnek kell gondoskodnia.

Tisztítása:

Miután elkészült a vattacukor, a még üzemi hőmérsékleten lévő fej adagoló nyílásába kis edényből pici vizet kell tölteni. Ezt a műveletet mind addig kell megismételni, amíg a fejből ki nem mosta teljesen a bele ragadt cukrot. Nem megfelelő tisztítás esetén, a fejen lévő kis nyílások eltömődhetnek, illetve egy idő után a cukor ráég és a gép nem képes a leírtaknak megfelelően előállítani a készterméket.

 

Szállítási információk

A  Fast Food Sale Kft. túrajárat jelleggel országosan hetente legalább egyszer, Magyarország területén házhozszállítást vállal.

Ingyenes kiszállítást vállalunk az ország egész területén brutó 35.000 Ft feletti rendelés esetén, túrajáratok keretében. Budapesti rendelés esetén ez a minimum érték bruttó 25.000 Ft.

A szállítás fagyasztós, hűtős gépjárművekkel történik.

Ha a rendelés értéke nem éri el a minimális bruttó 35.000  Ft összeget, így a megrendelt terméket 4.000Ft/+Áfa, bruttó 5080 Ft, ellenében tudjuk kiszállítani!

Bővebb információ a kiszállítás menüpontban.

Kedvezmények

Vásárlási összeghatár elérésénél kedvezményt adunk. A kedvezmény mértéke nettó 50.000 Ft feletti vásárlásnál 4%, a nettó 100.000 Ft feletti vásárlásnál 8% engedmény jár a megjelölt termékekre. Minden olyan terméknél feltüntettük a kedvezményes árakat is amelyeknél igénybe vehető a kedvezmény. Azon termékeknél ahol csak egy listaár szerepel, további kedvezmény nem vehető igénybe!

A kedvezményt a nettó listaárból adjuk, és a számlán már a kedvezményes árat szerepeltetjük.

A kedvezmény számlánként értendő! (Több számla nem vonható össze.)

Az egy számlán szereplő árutételeket egy szállítási címre szállítjuk ki! (Több szállítási cím esetén, minden szállítási címre külön számla szerepel.)

Alapanyag rendelés
Rendelését leadhatja, a kiszállítási napot megelőző munkanapokon 8-12-ig. 
Hétfőn esedékes kiszállításokra péntek 12-ig várjuk a megrendeléseiket.

Megrendelését leadhatja,

e-mailen az info@yankeehotdog.com on,
vagy a rendeles@yankeehotdog.com on,
vagy a +36-22/500370-es vezetékes telefonon,
vagy a +36-30/7601867-es telefonon.
vagy a +36-30/7601872-es telefonon.
Faxon a +36-22/500371-os számon.
A túrajáratok pontos útvonalát és napjait a kiszállítás menüpontban lehet megtekinteni.

Felhívjuk figyelmét, hogy több termékcsoportból történő egyidejű vásárlás esetén az egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási feltételek eltérhetnek egymástól.

Kérjük, átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét. Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük, észrevételeiről tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat.

 

Sikertelen kézbesítési kísérlet esetén

A szállító 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.
A Fast Food Sale Kft. a megrendeléseket a beérkezésüket követő legközelebbi túrajárat alkalmával kiszállítja, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezik. A termékeket érintő készletinformáció nincs minden esetben feltüntetve a web áruházban. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, a Fast Food Sale Kft. értesíti a megrendelőt a várható beérkezés és kiszállítás idejéről. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Fast Food Sale Kft.  kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

Vásárlási tudnivalók

Az alkalmazói felület, azaz az internetes web-áruház jellegéből következik, hogy az külföldről is elérhető, ezért fontos, hogy a Fast Food Sale Kft.  az Európából érkező megrendeléseket fogadja el és teljesíti. A külföldi kiszállításokat és fizetési feltételeket előre egyeztetni kell az ügyfélszolgálattal!

A webáruházon keresztül, történő vásárláshoz a vásárlónak nem kell regisztrálnia.

Azon ügyfeleinknek, akik rendszeresen a webáruházon keresztül szeretnének vásárolni, célszerű regisztrálni, így nem kell minden megrendelésnél újra rögzíteni az adatokat.

(A regisztráció egy egyszerű, néhány lépésből álló eljárás, melyet a kezelőfelület (webáruház) oldalán található információs sávon a „Regisztráció" gombra kattintva indíthat el. A regisztrációhoz szükséges adatok megadása után elküldjük Önnek jelszavát és felhasználói nevét, mellyel áruházunkba bejelentkezhet.)

A kiválasztott áruk a megadott mennyiségben a „kosárba" gombra kattintva az ún. kosárba, azaz egy listára kerülnek, melynek tartalmát Ön folyamatosan ellenőrizheti, illetve változtathatja. A megrendelés a szállítási és/vagy szállítási cím megadásával, valamint a kosár tartalmának jóváhagyásával keletkezik, amelyről áruházunk írásbeli értesítőt küld Önnek a megadott e-mail címre.

A Fast Food Sale Kft. fenntartja a jogot, hogy a megrendeléssel, illetve regisztrációval kapcsolatos kétség esetén a beérkező rendeléseket semmisnek tekintse.

 

Adatvédelem

A személyi adatok védelme alkotmányban rögzített alapjoga mindenkinek. Ennek megfelelően a weboldal használata közben a látogatókról és regisztrált felhasználóktól gyűjtött adatokat a  Fast Food Sale Kft.  harmadik féllel nem osztja meg, nyilvánosságra nem hozza.

A  Fast Food Sale Kft.  webáurházának oldalai regisztráció, vagyis bármilyen személyes adat megadása nélkül is böngészhető.

A  Fast Food Sale Kft.  adatvédelmi vállalásait a következő jogszabályok figyelembe vételével teszi meg:

1992. évi LXIII. Törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;
1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről;
2001. évi XL. Törvény a hírközlésről, VIII. fejezet;
2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
A Kormány 253/2001. (XII.18) Korm. Rendelete a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító kijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
Adatvédelmi nyilatkozat

A webáruházon keresztül, történő rendeléshez regisztráció szükséges, melynek során a Fast Food Sale Kft. a következő adatokat rögzíti a vásárlókról: a vásárló jelszava és elektronikus levelezési címe. Neve, címe, elérhetőségi telefonszáma. A megrendelt áruk kiszállítása érdekében a Fast Food Sale Kft.  a következő adatokat a szállító rendelkezésére bocsátja: megrendelés ideje, megrendelő vagy átvevő neve, cég neve, a szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, megrendelő telefonszáma. 

A regisztrált felhasználó megadott személyes adatainak megváltoztatását illetve regisztrációjának törlését kérheti az info@yankeehotdog.comelektronikus címen.

Fast Food Sale Kft.  hírlevél szolgáltatását, az idevonatkozó törvényi szabályozások és a Nemzeti Hírközlési Hatóság határozatai alapján végzi.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre. 

Hírlevélre történő feliratkozás során e-mail címén kívül meg kell adnia nevét. Hírlevelet csak abban az esetben fog kapni tőlünk, ha Ön ezen szándékát a hírlevélre történő feliratkozása után küldött levelünkben található linkre kattint (követi a linket).  Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, a hírlevélről történő leiratkozás során töröljük nyilvántartásunkból. 


A Fast Food Sale Kft.  felelőssége nem terjed ki
A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi illetve erkölcsi felelősséget nem vállal.

Panaszügyintézés

A vevő jogosult panaszával az alábbi elérhetőségeken, munkanapokon az eladóhoz fordulni:
Telefonon: +36-22/500370, +36-30/7601867, +36-30/7601872
Faxon: +36-22/500371

E-mailben: info@yankeehotdog.com

Személyesen: 8000, Székesfehérvár, Fecskepart u.13.