Karrier

 
Cégünk munkatársat keres "Főzőasszony/konyhai kisegítő" pozícióba!
 
 
  • A Gastro Frozen Food Kft. készétel termékek gyártásával foglalkozik székesfehérvári telephelyén. Jelenleg Főzőasszony/konyhai kisegítő pozícióba keressük új kollégánkat. A termékeket hétfőtől péntekig gyártjuk nappalos munkarendben, nem dolgozunk sem hétvégén, sem ünnepnapokon, illetve hosszú műszakok sincsenek. A klasszikus vendéglátás gyakorlatával ellentétben nálunk a dolgozók havonta kapnak fizetést, illetve fizetett szabadság is természetesen biztosított.

  • Új kollégánk feladatai közé tartoznak a konyhai előkészítő műveletek, a konyha takarítása, a termékek csomagolása, illetve betanítást követően a termékek elkészítése is.

  • Elvárásunk a jelentkezőkkel szemben a megfelelő személyi higiénia, a megbízhatóság, és a szorgalom.

  • Konyhai, vendéglátós, élelmiszeripari tapasztalat előny, de nem feltétel.

    Bővebb információt a pozícióról a +36-30/760-1872-os telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

 

Jelentkezését leadhatja az alábbi linken, a "JELENTKEZEM" gombra kattintva!

 

https://www.profession.hu/allas/fozoasszony-konyhai-kisegito-gastro-frozen-food-kft-szekesfehervar-1331429?sessionId=8e607069aa358c9aac99ec601310a846


Gyere hozzánk gépkocsivezetőnek!

 

Amennyiben szereted a kihívásokat, a precíz munkát, s „az utcára néző ablakok sem riasztanak vissza”, jelentkezz gépkocsivezetőnek!

C kategóriás jogosítvány GKI kártyával előnyt jelent.

 

Érdeklődni  és jelentkezni 10-17 óra között a logisztika@yankeehotdog.com illetve a +36-30/416-3620-as elérhetőségeken lehet.